Audit pentru consumul de energie

consum_energieCompania FRIGO Consult Tehnic AB efectuează, în mod regulat, un audit pentru consumul de energie. Scopul acestuia este de a vă ajuta să economisiţi energie, de a preveni irosirea acesteia şi de a optimiza utilizarea produselor termice nefolosite (recuperare de căldură).

În timpul unui audit pentru consumul de energie, se analizează şi se ţine evidenţa fluxului de energie. Se va stabili un echilibru energetic şi în funcţie de acesta şi de informaţiile cu privire la logistică şi la construcţie se vor prezenta posibilităţile de a economisi energie, luându-se în calcul şi analiza cost-profit. Controlul apei poate fi efectuat împreună cu controlul consumului de energie.

Din punct de vedere istoric, compania activează ca un specialist în sporirea eficienţei instalaţiei frigorifice. Se analizează conceptele de instalaţii deja aflate în funcţiune în vederea îmbunătăţirii lor. În funcţie de rezultatele şi de ideile clienţilor se va iniţia un plan de optimizare astfel încât îmbunătăţirile să fie reale şi să poată fi efectuate în cele mai obişnuite momente.

Datorită duratei de funcţionare prelungite a instalaţiei frigorifice, este bine să verificaţi dacă vă puteţi îmbunătăţi instalaţia în vederea economisirii energiei. Se poate economisi energie în funcţie de modul de utilizare a instalaţiei, de înlocuirea pieselor sau sporind funcţionalitatea acesteia.

Puteţi efectua îmbunătăţiri sau schimbări în funcţie de modificările care apar în legislaţie precum legea privind Serviciul de Administrare a Mediului.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Contactați-ne


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design