Echipamente frigorifice comerciale

echipamenteCompania FRIGO Consult Tehnic AB colaborează cu reprezentanţii multor supermarketuri în domeniul echipamentelor frigorifice. Energia utilizată de o astfel de instalaţie poate reprezenta 60% din consumul de energie dintr-un supermarket. Aşadar, pentru a construi un supermarket fără a afecta mediul, este foarte important să începem cu proiectarea unei instalaţii de răcire şi de congelare rentabilă din punct de vedere energetic.

Supermarketurile sunt ideale pentru a folosi căldura irosită de o instalaţie frigorifică. Compania FRIGO Consult Tehnic AB a iniţiat câteva concepte care elimină nevoia de a asambla instalaţii de încălzire suplimentare în supermarketuri. Fiind complet optimizat, un supermarket poate funcţiona ca un furnizor de căldură pentru clădirile din apropiere. Câteva dintre aceste concepte au fost adoptate şi puse deja în aplicare.

Având în vederea faptul că tehnica refrigerării joacă un rol deosebit de important pentru consumul de energie din supermarketuri, este esenţial să faceţi alegerile potrivite în cazul renovării, remodelării, sau construirii unui nou supermarket. Compania vă poate oferi consultanţă bazându-se pe ofertele de la licitaţii şi/sau descriind regimul de funcţionare. Descrierea regimului de funcţionare este specifică unui supermarket nou sau renovat dar poate avea şi caracter de durată. Pentru utilizare îndelungată, descrierea regimului de funcţionare depinde de formula comercială a supermarketului.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactaţi.

Contactați-ne


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design