Echipamente frigorifice industriale

industrialeCompania FRIGO Consult Tehnic AB se ocupă de proiectarea şi realizarea unui număr mare de instalaţii frigorifice industriale. Majoritatea clienţilor noştri consideră că instalaţia frigorifică reprezintă inima întreprinderii. Acest lucru presupune faptul că în cazul unei defecţiuni, afacerea de bază este în pericol. Cel mai important lucru îl reprezintă proiectarea corectă a instalaţiei.

Proiectarea unei instalaţii frigorifice reprezintă procesul care duce la realizarea unui proiect special. Fiecare proiect este unic, indiferent dacă este vorba de o nouă instalaţie, de modificarea sau de îmbunătăţirea acesteia. Factori importanţi care ar trebui luaţi în considerare în desfăşurarea proiectului sunt: procesul logistic dorit, consumul dorit de energie, caracterul ecologic, legislaţia şi, nu în cele din urmă, consecinţele financiare.

Modificarea unei instalaţii frigorifice pentru depozitele de răcire şi de congelare va avea un impact deosebit asupra clădirii în sine. Armonizarea tuturor componentelor şi spaţiilor alocate unei reţele de conducte extinse trebuie efectuată în faza iniţială a proiectului astfel încât blocajele să poată fi depistate şi remediate înainte de a crea probleme în procesul de asamblare. Este foarte important ca instalaţia să fie prezentată echipei de proiectare, în faza iniţială, astfel încât căldura (irosită), de exemplu, de instalaţia frigorifică, să poată fi folosită pe cât de mult posibil. Adesea, instalaţia frigorifică furnizează o capacitate calorică suficientă pentru a încălzi birourile sau clădirile din apropiere.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Contactați-ne


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design