Despre Noi

FRIGO Consult Tehnic AB reprezintă o echipă de ingineri şi specialişti care se ocupă cu importul, vânzarea, montarea şi mentenanţa instalaţiilor frigorifice, industriale şi comerciale şi a sistemelor de climatizare. În calitate de consultanţi autonomi şi ingineri, echipa FRIGO Consult Tehnic AB vă pot oferi sprijinul în privinţa proiectarii, şi optimizării instalaţiilor frigorifice şi a sistemelor de climatizare.

FRIGO Consult Tehnic AB deţine o experienţă vastă în domeniul proiectării şi întreţinerii depozitelor frigorifice nu doar pentru produse alimentare preparate şi procesate, cat şi pentru fructe, legume, carne, pește şi flori.

De asemenea, echipa FRIGO Consult Tehnic AB deţine cunoştinţe de specialitate despre compresoare cu şurub şi cu piston, despre ventile şi automatizare (instalaţii cu ventile), despre uleiuri şi analiza acestora, despre apa din instalaţiile frigorifice, probleme şi soluţiile corespunzătoare, despre reacţiile chimice ca rezultat al contaminării sistemelor, despre echipamente de decongelare, despre fisuri provocate de lichid în instalaţii şi despre sistemele în cascadă cu CO2/NH3.

 

Perspective

Numele „FRIGO Consult Tehnic AB” reflectă dorinţa companiei de a deveni un profesionist de încredere pentru furnizori, pentru producătorii de echipament, pentru instalatori şi pentru utilizatori finali.

Echipa FRIGO Consult Tehnic AB urmăreşte dezvoltarea continuă şi succesul în domeniul instalaţiilor frigorifice şi al sistemelor de climatizare. Pentru FRIGO Consult Tehnic AB, o relaţie armonioasă de colaborare cu dumneavoastră şi cu experţii/inginerii locali calificaţi reprezintă baza succesului. Convingerea noastră este că deţinem competenţele necesare pentru a vă susţine şi a vă oferi sprijin în derularea acestui proces.

 

Scop

Scopul nostru este de a furniza soluţii performante, nu doar simple produse. Oferim consultanţă şi proiectare pentru realizarea oricărui tip de instalaţie frigorifică, dar, clientul decide de fiecare dată asupra pasului următor.

Referitor la design şi inginerie, vă oferim următoarele module:

Studiu Pre design/ Consultanţă
Design final
Proiectare
Inginerie
Soluţii
Ofertare
Managementul construcţiei

 

Contactați-ne


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design