Proiectare si constructie depozite frigorifice

Depozite pentru stocarea produselor congelate si refrigerate

Activitățile întreprinderilor comerciale și industriale asociate producției, transportului și depozitării produselor alimentare necesită un spațiu cu microclimat și temperatură controlată. Soluția optimă este construirea depozitelor frigorifice pentru tipul de produs necesar, care să satisfacă pe deplin necesitățile de păstrare.

Conceptul de proiect sau proiectul iniţial reprezintă o activitate rapidă în vederea efectuării întregului proces de proiectare, inginerie şi construire a infrastructurii logistice deoarece acesta va oferi antreprenorului/investitorului informaţii suficiente cu privire la posibilul câştig sau la investiţia totală în proiect.

Îndeosebi, în fazele incipiente, când încă nu există un proiect concret, acesta oferă valoare adăugată dacă se poate discuta cu investitorii sau cu partenerii despre fezabilitate, bazându-ne pe proiectul profesionist şi pe estimarea fiabilă a investiţiei totale. Este o bază propice pentru a intra în legătură cu acţionarii sau cu băncile.

Este o bază propice pentru a intra în legătură cu acţionarii sau cu băncile. Ceea ce dumneavoastră aveţi nevoie de la AB TEHNIC depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut sau ceea ce poate fi făcut de dumneavoastră şi de sectorul în care aveţi nevoie de ajutorul unui specialist. Serviciile referitoare la proiectul iniţial oferite clienţilor noştri (consultaţi informaţiile anterior prezentate) sunt grupate în 4 categorii diferite: descrierea conceptului propus, realizarea schiţelor, proiectarea instalaţiei frigorifice şi costul estimativ.

Depozite frigorifice
Construim depozite frigorifice

ce corespund standardelor internaționale de calitate și performanță, asigurând tot ciclul de lucrări în construcția obiectelor de orice complexitate: proiectare, construcție, instalarea utilajului frigorific și darea depozitului frigorific în exploatare.

Conditiile de depozitare sau procesare adecvate a produselor sunt esentiale in lantul frigorific, indiferent daca vorbim despre productie, depozitare sau retele de distributie. Procesul de constructie a acestor depozite intruneste un spectru larg de activitati complicate si specifice.

Fiind un element cheie pentru atat pentru producatori cat si pentru distribuitori, succesul investitiei intr-un depozit frigorific modern presupune parcurgerea unor etape de constructie bine stabilite, incepand de la elaborarea conceptului si pana la darea acetuia in exploatare.

Depozite frigorifice de prerăcire și păstrare cu atmosferă controlată a fructelor și legumelor (0°C)
Depozite frigorifice de refrigerare sau congelare a cărnii, semifabricatelor, fructelor și legumelor

Realizarea unui depozit frigorific performant, tinand cont de toate aspectele importante ale procesului de constructie: de la obtinerea autorizatiilor de constructie, la dimensionarea corecta a depozitului frigorific, respectarea proceselor tehnologice sau coordonarea specialistilor in executia propriu-zisa, este in sine un proces complex ce intruneste un spectru larg de activitati complicate si specifice care insa pot fi coordonate corect astfel incat proiectul sa fie livrat in termenul si bugetul agreat in conditii de calitate.

Va oferim servicii de

Proiectare si constructie depozite frigorifice

Daca doriti sa discutati cu un specialist, o puteti face chiar acum. Completati formularul de contact si revenim in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti

Vedeti ultimele noastre proiecte: