Proiectare si constructie depozite de legume si flori

Conceptul de proiect sau proiectul iniţial reprezintă o activitate rapidă în vederea efectuării întregului proces de proiectare, inginerie şi construire a infrastructurii logistice deoarece acesta va oferi antreprenorului/investitorului informaţii suficiente cu privire la posibilul câştig sau la investiţia totală în proiect.

Îndeosebi, în fazele incipiente, când încă nu există un proiect concret, acesta oferă valoare adăugată dacă se poate discuta cu investitorii sau cu partenerii despre fezabilitate, bazându-ne pe proiectul profesionist şi pe estimarea fiabilă a investiţiei totale.

Este o bază propice pentru a intra în legătură cu acţionarii sau cu băncile. Ceea ce dumneavoastră aveţi nevoie de la AB TEHNIC depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut sau ceea ce poate fi făcut de dumneavoastră şi de sectorul în care aveţi nevoie de ajutorul unui specialist.

Conceptul de proiect sau proiectul iniţial

Serviciile referitoare la proiectul iniţial oferite clienţilor noştri (consultaţi informaţiile anterior prezentate) sunt grupate în 4 categorii diferite:

De exemplu, trebuie spații separate pentru sacrificarea, manipularea, curățarea și igienizarea cărnii. Astfel, AB Frigoconstruct ține cont de toate etapele și de tot ce înseamnă igienă, calitate, certificare, eficacitate atunci când proiectează și construiește fiecare abator.

 • descrierea conceptului propus
 • realizarea schiţelor
 • proiectarea instalaţiei frigorifice
 • costul estimativ
Depozite de legume si flori
Aveti nevoie de un depozit frigorific pentru legume, fructe sau flori?

Afacerea dumneavoastra necesita construirea unui depozit frigorific de cea mai buna calitate? Produsele comercializate de tine trebuiesc pastrate in depozite frigorifice la o temperatura constanta si controlata? Lasati asta pe mana noastra

Avem o experienta foarte mare in constructia depozitelor si a camerelor frigorifice de peste 25 de ani. Impreuna cu dumneavoastra vom stabili tipul depozitului frigorific necesar afacerii dumneavoastra in functie de tipul acesteia si temperatura dorita. Lucrarile executate de noi se incadreaza la cele mai inalte standarde europene.

Proiectam si construim camere frigorifice pentru depozitarea legumelor

Camerele frigorifice sunt proiectate în funcție de necesitățile clientului, în spații deja existente sau se pot proiecta și executa construcții noi.

Proiectarea camerelor frigorifice se face luând în considerare produsele ce urmează a fi depozitate, cantitatea și temperatura necesară.

Instalatia frigorifica trebuie realizata in conformitate cu volumul si conditiile de pastrare al legumelor sau al fructelor.

Inginerii nostri vor lua in calcul toate componentele necesare (necesarul de investitie, cheltuieli de exploatare, parametrii tehnici optimi si timpul de recuperare a investitiei), bazandu-ne pe experienta in domeniul frigotehnic, suportul partenerilor din strainatate, normativele nationale si cele europene.

Necesar constructie depozite frigorifice
 • dimensiunile depozitului;
 • numarul de spatii racite si modul in care acestea se invecineaza cu alte spatii;
 • temperatura nominala din fiecare spatiu racit;
 • zona geografica in care este plasat depozitul, orientarea sa spre punctele cardinale si datele climatice pentru zona respectiva;
 • modul in care sunt amplasate produsele in interiorul depozitului si gradul de incarcare;
 • tipurile de produse stocate si caracteristicile acestora;
 • asezarea usilor de acces pentru activitatile de incarcare;
 • ambalajele produselor si caracteristicile acestora;
 • felul iluminatului;
 • numarul mediu al persoanelor care isi desfasoara activitatea in depozit si numarul de schimburi;
 • descarcarea de produse, dimensiunile acestora si timpii medii de deschidere;
 • prezenta altor surse de caldura in interior si caldura generata de acestea;
 • particularitati legate de manipulare: frecventa cu care sunt introduse si scoase produsele.

Va oferim servicii de

Proiectare si constructie depozite de legume si flori

Daca doriti sa discutati cu un specialist, o puteti face chiar acum. Completati formularul de contact si revenim in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti

Vedeti ultimele noastre proiecte: