Proiectare si constructie fabrici de bere, lapte si băuturi răcoritoare

Proiecte pentru fabrici de bere, lapte, băuturi răcoritoare

Noi, echipa FRIGO Consult Tehnic AB, reprezentăm unul dintre furnizorii renumiţi cu specializare în proiectarea, tehnologia şi realizarea proiectelor la cheie din cadrul firmelor producătoare de lactate, a fabricilor de bere, de băuturi şi a instalaţiilor frigorifice.

În plus, centrându-ne atenţia pe munca de tip Cercetarea şi Dezvoltare, promovăm tehnici avansate pentru a realiza proiecte la cheie în industria lactatelor, a berii, a băuturilor şi a instalaţiilor frigorifice

În prezent, bazându-ne pe ani de cercetare şi muncă asiduă, tehnicile şi sistemele noastre sunt acceptate şi recomandate atât pe plan intern cât şi internaţional.

Deoarece suntem o companie care acordă un interes deosebit clienţilor, oferim acestora soluţii complete, asigurându-le programe de instruire în vederea instalării, a funcţionării instalaţiei şi consultanţă privind orice întrebare despre produsele noastre.

Proiectare si constructie fabrici de bere, lapte si băuturi răcoritoare

Va oferim servicii de

Proiectare si constructie fabrici de bere, lapte si băuturi răcoritoare

Daca doriti sa discutati cu un specialist, o puteti face chiar acum. Completati formularul de contact si revenim in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti

Vedeti ultimele noastre proiecte: