Analiza avariei pentru sistemele și echipamentele frigorifice

Compania FRIGO Consult Tehnic AB valuează şi investighează, în mod regulat, pierderile şi defecţiunile. Acestea sunt

  • Pierderi de producţie;
  • Defecţiuni mecanice.

Îndeosebi, în fazele incipiente, când încă nu există un proiect concret, acesta oferă valoare adăugată dacă se poate discuta cu investitorii sau cu partenerii despre fezabilitate, bazându-ne pe proiectul profesionist şi pe estimarea fiabilă a investiţiei totale. Este o bază propice pentru a intra în legătură cu acţionarii sau cu băncile.

Pierderi de producţie;

De obicei, compania FRIGO Consult Tehnic AB este solicitată în vederea detectării cauzelor defecţiunilor. Adesea, defecţiunile sunt evidente şi anume temperatura, mucegaiul, carcasele defectuoase, degradarea prematură. Datorită experienţei îndelungate privind fructele şi legumele depozitate în spaţii cu temperatură controlată, compania poate determina cauza unei defecţiuni în timp scurt.

Defecţiuni mecanice

Uneori, o instalaţie se poate defecta mult mai devreme decât vă aşteptaţi. Nu întotdeauna este bine să înlocuiţi piesă cu piesă (precum compresoarele) sau să resetaţi instalaţia. Pentru a evita astfel de situaţii sau apariţia unor defecţiuni şi mai grave, este bine să descoperiţi cauza acelei probleme. Potenţialele problemele sunt defecţiuni mecanice, proiecte sau sistemele de control defectuoase sau erori de funcţionare.

manager and engineers holding blueprint project un 2022 10 27 03 16 14 utc

Va oferim servicii de

Analiza avariei pentru sistemele și echipamentele frigorifice

Daca doriti sa discutati cu un specialist, o puteti face chiar acum. Completati formularul de contact si revenim in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti

Vedeti ultimele noastre proiecte: