Proiectare si montaj echipamente frigorifice industriale

Compania FRIGO Consult Tehnic AB se ocupă de proiectarea şi realizarea unui număr mare de instalaţii frigorifice industriale. Majoritatea clienţilor noştri consideră că instalaţia frigorifică reprezintă inima întreprinderii. Acest lucru presupune faptul că în cazul unei defecţiuni, afacerea de bază este în pericol. Cel mai important lucru îl reprezintă proiectarea corectă a instalaţiei.

Proiectarea unei instalaţii frigorifice reprezintă procesul care duce la realizarea unui proiect special. Fiecare proiect este unic, indiferent dacă este vorba de o nouă instalaţie, de modificarea sau de îmbunătăţirea acesteia. Factori importanţi care ar trebui luaţi în considerare în desfăşurarea proiectului sunt: procesul logistic dorit, consumul dorit de energie, caracterul ecologic, legislaţia şi, nu în cele din urmă, consecinţele financiare.

Modificarea unei instalaţii frigorifice pentru depozitele de răcire şi de congelare va avea un impact deosebit asupra clădirii în sine. Armonizarea tuturor componentelor şi spaţiilor alocate unei reţele de conducte extinse trebuie efectuată în faza iniţială a proiectului astfel încât blocajele să poată fi depistate şi remediate înainte de a crea probleme în procesul de asamblare. Este foarte important ca instalaţia să fie prezentată echipei de proiectare, în faza iniţială, astfel încât căldura (irosită), de exemplu, de instalaţia frigorifică, să poată fi folosită pe cât de mult posibil. Adesea, instalaţia frigorifică furnizează o capacitate calorică suficientă pentru a încălzi birourile sau clădirile din apropiere.

Echipamente frigorifice industriale
Proiectare echipamente frigorifice industriale

Serviciul de proiectare este considerat un factor important in realizarea oricarui proiect, tinand cont de preferinte, caracteristici ale spatiului si ale instalatiei de proiectat.

Experienta de peste 30 ani in domeniul repararii, montarii, intretinerii si proiectarii de instalatii si echipamente frigorifice reprezinta seriozitatea si promptitudinea cu care tratam orice proiect, garantand mereu rezultatele dorite de client prin solutiile oferite de noi pentru obtinerea unui cost minim din partea clientului si folosind ultimele inovatii, rezultand cel mai bun raport calitate-pret.

Montaj echipamente frigorifice industriale

Echipa bine instruita va va monta aparatul de aer conditionat sau instalatia frigorifica, utilizand echipamente de cea mai inalta calitate.

Totul se va desfasura in cel mai scurt timp si intr-un mod profesionist.

Vom asigura consultanta in ceea ce priveste locul si pozitia in care va fi montat aparatul, astfel incat sa obtineti o climatizare optima si sa ocupe eficient spatial interior.

Dupa montarea acestuia, va vom prezenta toate specifiicatiile si va vom oferi toate informatiile necesare pentru o utilizare corecta a aparatului.

echipamente frigorifice industriale

Va oferim servicii de

Proiectare si montaj echipamente frigorifice industriale

Daca doriti sa discutati cu un specialist, o puteti face chiar acum. Completati formularul de contact si revenim in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti

Vedeti ultimele noastre proiecte: