INSTALATII FRIGORIFICE, DEPOZITE FRIGORIFICE SISTEME DE CLIMATIZARE

Va oferim solutii perfomante in domeniul proiectarii instalatiilor frigorifice si sistemelor de climatizare.


Despre noi AB FRIGOCONSULT

Despre noi

Numele „FRIGO Consult Tehnic AB” reflectă dorinţa companiei de a deveni un profesionist de încredere pentru furnizori, pentru producătorii de echipament, pentru instalatori şi pentru utilizatori finali.

Echipa FRIGO Consult Tehnic AB urmăreşte dezvoltarea continuă şi succesul în domeniul instalaţiilor frigorifice şi al sistemelor de climatizare. Pentru FRIGO Consult Tehnic AB, o relaţie armonioasă de colaborare cu dumneavoastră şi cu experţii/inginerii locali calificaţi reprezintă baza succesului.

Convingerea noastră este că deţinem competenţele necesare pentru a vă susţine şi a vă oferi sprijin în derularea acestui proces.

Scop

Scopul nostru este de a furniza soluţii performante, nu doar simple produse. Oferim consultanţă şi proiectare pentru realizarea oricărui tip de instalaţie frigorifică, dar, clientul decide de fiecare dată asupra pasului următor.

Design şi inginerie

Referitor la design şi inginerie, vă oferim următoarele module:

  • Studiu Pre design/ Consultanţă
  • Design final
  • Proiectare
  • Inginerie
  • Soluţii
  • Ofertare
  • Managementul construcţiei
Expertiză
  • Fructe şi legume

Încă de la înfiinţarea companiei FRIGO Consult Tehnic AB, o mare parte dintre activităţile sale se desfăşoară în sectoarele cu produse perisabile (cartofi, fructe proaspete şi legume). Specialiştii companiei FRIGO Consult Tehnic AB deţin cunoştinţe tehnice de specialitate cu privire la depozitarea acestor produse.

  • Procesul de refrigerare

Dobândirea cunoştinţelor de specialitate a reprezentat o prioritate pentru specialiștii companiei FRIGO Consult Tehnic AB, încă de la înfiinţarea companiei. Domeniul refrigerării este unul foarte dinamic și în continuă evoluție, de aceea cunoștințele de specialitate au fost actualizate în permanență, prin acest mod Compania FRIGO Consult Tehnic AB reușind să își asigure poziția de lider pe piața din domeniul proiectărilor.

Inovaţii, studii şi progres

Tehnicile inovatoare au reprezentat, dintotdeauna, un obiect de interes pentru compania FRIGO Consult Tehnic AB. Activităţile de cercetare şi de inovaţie sunt efectuate împreună cu şi pentru clienţi sau pentru instituţiile guvernamentale. Proiectele de cercetare au scopul de a îmbunătăţi echipamentele deja existente, de a spori eficienţa acestora, de a reduce pierderile de energie şi de a implementa noi tehnici. În majoritatea situaţiilor de inovare, cercetare şi progres se pun la dispoziţie programe de simulare.

Compania FRIGO Consult Tehnic AB va colabora cu dumneavoastră în domeniul inovaţiilor şi proceselor creative din cadrul companiei dumneavoastră. Adesea, se acordă fonduri şi subvenţii în vederea efectuării inovaţiilor, a cercetărilor şi a îmbunătăţirilor. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă oferim servicii de asistență, proiectare și optimizare a instalațiilor frigorifice și sistemelor de climatizare

Daca doriți să discutați cu un specialist, o puteți face chiar acum. Completați formularul de contact și revenim în cel mai scurt timp la dumneavoastră.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti