Analiza contaminarii apei din instalatiile frigorifice

Contaminarea apei

Ca urmare a creșterii continue a spațiilor climatizate, existente sau nou construite, deci și a numărului mare de echipamente de climatizare acționate in general cu ajutorul energiei electrice, este necesar de a dezvolta un nou sistem, mai avantajos, care va alimenta centralizat cu frig majoritatea locuințelor, întreprinderilor și instituțiilor publice.

Reţele de apă răcită folosite în prezent de multe țări atât în Europa cât și în America și Asia pot cu exactitate să ne permită înlocuirea sistemelor de climatizare locale, care în multe cazuri determină un consum ridicat de energie electrică și au un impact considerabil asupra mediului, deoarece în funcționarea unora sunt utilizați agenți frigorifici ce au o acțiune nocivă asupra mediului înconjurător, îndeosebi asupra stratului de ozon.

Analiza contaminarii apei din instalatiile frigorifice
Campania FRIGO Consult Tehnic AB deţine cunoştinţe de specialitate cu privire la contaminarea apei din instalaţiile frigorifice şi oferă consultanţă, instruire şi asistenţă în serviciile de întreţinere privind următoarele aspecte:
  • Cum putem determina existenţa problemelor legate de contaminarea apei în cazul oricărei instalaţii frigorifice? Cum putem rezolva aceste probleme?
  • Recomandări cu privire la „indicatorii de umezeală” din sistemele inundate cu agent frigorific sintetic şi la posibilitatea apariţiei gheţii în vaporizatoare şi ventile.
  • Recomandări cu privire la posibilitatea efectuării micilor schimbări a majorităţii sistemelor inundate cu agent frigorific sintetic în vederea detectării şi rezolvării problemelor provocate de umezeală. Care sunt consecinţele asupra compresoarelor?
  • De ce sunt compresoarele cu şurub mai predispuse apariţiei problemelor legate de contaminarea apei decât compresoarele cu piston?
  • Ce se întâmplă cu mediul chimic din instalaţie, cu depunerile de sedimente, cu degradarea compoziţiei uleiului şi schimbarea proprietăţilor termodinamice etc.
  • De ce apar scurgeri la instalaţiile cu apă contaminată? Obiectele din cauciuc devin fragile, apare fenomenul de coroziune, etc.?
  • Dacă în instalaţie există apă, în mod normal, există şi aer ceea ce înseamnă că oxigenul, dioxidul de carbon etc. exercită un rol activ şi dăunător asupra mediului chimic.

Va oferim servicii de

Analiza contaminarii apei din instalatiile frigorifice

Daca doriti sa discutati cu un specialist, o puteti face chiar acum. Completati formularul de contact si revenim in cel mai scurt timp la dumneavoastra.

021 332 08 48
office@ab-frigoconsult.ro
Str. Alunisului Nr. 164, Bucuresti

Vedeti ultimele noastre proiecte: