Proiectare si Consultanta

Încă din 2002, FRIGO Consult Tehnic AB reprezintă o companie autonomă de consultanţă în tehnologia instalaţiilor frigorifice. În acest timp, compania a dobândit un bagaj vast de cunoştinţe şi experienţă privind diferite aspecte care joacă un rol deosebit de important în tehnica refrigerării. Această experienţă ne permite să vă oferim sfaturi cu privire la toate sectoarele din acest domeniu, la toate tehnicile şi serviciile aferente, pornind de la concepte de realizare la soluţionarea problemelor.

Compania FRIGO Consult Tehnic AB se axează pe segmentul industrial frigorific şi de larg consum.

Principalele aspecte vizate sunt depistarea defecțiunilor, verificarea și optimizarea sistemelor existente și a celor nou construite, proiectarea și dezvoltarea proceselor și echipamentelor avansate pentru segmentul frigorific.

Soluțiile deja implementate se adresează binecunoscutelor probleme ale sistemelor frigorifice, având o nouă abordare, un mod de funcționare simplu și foarte eficient, rezultând economii în costurile de service și de operare.

Echipa FRIGO Consult Tehnic AB deţine competenţe cheie privind:

  1. Sisteme cascadă CO2 – cu sau fără decongelare cu gaze calde;
  2. Sisteme transcritice CO2;
  3. Controlul apei şi al aerului în sistemele frigorifice;
  4. Returul uleiului cu purificare sintetizată;
  5. Analiza uleiului – sistem de diagnosticare;
  6. Calcul termodinamic şi proiectarea sistemelor, a schimbătoarelor de căldură, a vaselor etc.
  7. Tehnică de calcul a instalaţiilor frigorifice cu ajutorul software-ului;
  8. Proiectare echipament;
  9. Iată câteva informaţii suplimentare cu privire la: instalaţiile frigorifice industriale, echipamente frigorifice comerciale, ofertare, climatizare interioară, audit pentru consumul de energie, inovaţii, studii şi progres, termografie, analiza avariei, expertiza;

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Contactați-ne


© 2022 AB Tehnic Profesional Design: Live Design